/ Allmänt /

Allmänt om livet

jaha, det är väl dags att redovisa vad jag har gjort de senaste dagarna, antar att ni är sjukt nyfikna!
Har vilat, plockat svamp, klippt mig, jobbat, ätit onyttigt, varit hundvakt, spenderat mycket tid med en fin kille och bara njutit av hösten, och nu även vintern kanske man ska säga, vi fick ju faktiskt snö i förrgår..
/ Allmänt /

bättre sent än aldrig

Har försökt uppdatera ett par gånger men appen och internet har varit cp så gav upp helt enkelt.
Har haft en helt underbar vecka i turkiet med min fina matilda, och nu tänkte jag slänga upp en hel hög med bilder, orkar inte skriva om var o en men ni ser väl? va på båtresa x2, vandrade runt i stande o sånt där som turister gör helt enkelt! längtar inte tillbaka mindre när snön kommit hit redan! 
/

Dag 1

Idag satte vi klockan på 7:30, snoozade till 8:30 o åt frukost vid 9:00. 10:00 gick bussen mot stranden, niiice! Döbra väder, låg där till 4 tiden då vi bestämde oss för att de va dags att gå hem, duschade o fixade oss och gick ut på upptäcksfärd, kom till marknaden, köpte ettt par skor o lite presenter, åt middag och bokade en heldag på en piratbåt på onsdag, spännande!! Imorrn tror jag vi ska upp på ett berg o titta på en gammal borg :) annars blir det en lugn kväll, tänkte köpa en flarra vin men 35 lira - 140 skr är fan hutlöst! Där kom smålänningen fram o jag blev utan vin, lika bra de om man ska dömma av bilerna vår piratbåtsledare visade på glada helnakna partysvenskar som dansar runt på stranden! Hua. Nu ska jag försöka övervinna min fobi för att göra nummer 2 på okända toaletter. Återkommer