/ Allmänt /

Oordning i tankebanorna.

Känns som jag inte vet någonting, ena sekunden vet jag vad jag vill andra har jag ingen aning. Usch, gillar verkligen inte att ha den här känslan. Dessutom fick Emily mig att börja tänka på sommarjobb, visst det va väl bra men jag ooorkar inte ha ångest över det också just nu. Studenten, jobb, flytta hemifrån, bli vuxen!? vill inte vill inte vill inte. Vet att man inte ska jämföra men ändå tänker jag på andra i min ålder, vissa har fan barn och bor ihop med sin pojkvän/flickvän medans jag ligger här hemma o ruttnar, okej jag har en råtta! Och bil.. dock ingen volvo, önskar jag hade haft det då hade jag i alla fall varit ett steg närmare allas mål i livet "volvo, villa & vovve"
Sen en annan sak, på sexologin idag pratade vi massa om barn och graviditet och abort osv, så slår det mig, att jag vill fan inte ha barn, visst är jag hemsk!? Till och med jag själv tycker det.. Men ååh orka? Antar att jag kommer ändra åsikt om detta om ett par år men barn är nog verkligen det sista jag skulle kunna tänka mig just nu. Funderar till och med på att sluta ha sex för att minimera risken för oönskad graviditet. Inte för att jag direkt är så överdrivet sexuellt aktiv för tillfället men ändå. Emily och Helena berättade ju en otroligt hemsk historia om en tjej som åt samma minipiller som mig och inte märkte att hon va gravid föräns det va försent att göra abort!! (pillrena tar bort mensen) Dock borde jag väl märka om jag går upp cirka sådär 20 kilo relativt snabbt. fast säg inte det, har gått upp 5 kilo sen jag blev singel och jag märkte det inte förän jag ställde mig på vågen!
Ae nu ska jag fan sova bort alla konstiga tankar.
HEJDÅ
/ Allmänt /

Givande dag!

Japp!! Idag har jag och Emliy lyckats få en hel del saker gjorda, har ätit god mat: kycklinggryta med ugnsrostade grönsaker. Sökt en hel del sommarjobb, eller okej, inte en hel del men i alla fall två! Det ena som glassbilschafför i Kalmar och det andra som jordgubbsplockare, även detta i Kalmar. "Hallååå i jordgubbslandet" typ så inledde Emily sin ansökan, man måste ju låta sin personlighet speglas i sitt cv så att säga. Ne nu står hon och gör scones till oss så bäst jag hjälper henne innan hon ätit upp all deg ! 


   
/ Allmänt /

28 februari

Fick lite panik på väg till skolan, kom till verkebäcksbron och ser massa poliser som har kontroll, lite snabbt hinner jag tänka att jag har körkortet och jag har ju inte druckit alkohol, det kunde ju liksom inte sitta kvar sen i lördags!? I alla fall, kör in till kanten, vevar ner rutan och ler lite nervöst. Det första polisen säger är "hur många wonderbaums har du!?" Mitt svar är ungefär "ööööööh...." KAN MAN HA OLAGLIGT MÅNGA ? Sedan ler han och jag fattar att det va ett skämt. Hallå skämta inte med mig jag bryter ihop! Fick tillslut åka vidare med uppmaning att köra försiktigt och ha en trevlig dag. Att jag alltid ska bli så nervös fast jag vet att jag inte gjort nått fel, haha. jaja det gick ju bra i alla fall :) nu ska jag fortsätta med information och layouten, eller kanske lite facebook.


Hejdååå